Dissabte 22 de febrer - Sopar i Ball de Mantons al Ceferino
- Menú -
Pica-pica Ceferino:
- Bunyols de bacallà amb mel i romaní
- Rissotto de ceps i parmesà
- Coca de foie amb poma caramel·litzada
- Xató de Vilanova
- Bonítol marinat amb gingebre
Plat principal:
- Filet d'ibèric amb trinxat de la Cerdanya, peres caramel·litzades i salsa de ratafia
Postres:
- Plum cake de taronja i anous amb melmelada de tomàquet dolç i gelat de iogurt, i escuma de llimona i flor de Blauet.
Celler:
- Coronas de Torres, D.O. Penedès
- Giró Ribot blanc, D.O. Penedès
- Aigües minerals, café, petit fours i copa de cava.
Preu1 :
40€/ per persona (IVA inclòs)
Inclou: sopar i ball amb música en directe (Duet Parfills) a la sala Piano-Bar
Preu 2:
Entrada al ball de mantons, sense sopar 5€
miércoles, 22 de enero de 2014
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario