lunes, 19 de enero de 2015

Carnaval 2015
Ens anem preparant per l'Arrivo, anem buscant modelet pel Ball de Mantons i anem carregant-nos de gana, cada dia més llunàtics esperant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú !

ATENCIÓ NOU Recorregut:

Av. Garraf, Codonyat, Llibertat, Pl.Carros, St. Sebastià, Pl. Vila, Pl. Cotxes, C/Caputxins, Pl. Cols, St. Gregori, Pl. Neus, Rbla. Principal fins al C/Havana; aquí les carrosses s’acomiadaràn i les màscares continuaràn fins al C/Llança cap a la Pl. del Mercat on hi haurà el Ball de L’Arrivo.

1 comentario:

Penedesfera dijo...

Hola,

Hem afegit el blog a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de bloguers de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre blog cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel blog!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat