martes, 22 de enero de 2013

Dinar del comparser

DIUMENGE 10 DE FEBRER 2013

RESTAURANT CAN GATELL
C/Puigcerdà 6-16
Vilanova i la Geltrú


MENÚ 

Primer plat (a escollir):

- Sopa de peix amb marisc
- Amanida de llagostins
- Arròs de llamàntol
- Canelons de la casa
    Plat principal (a escollir):

    - Lluç de palangre a la marinera amb llagostins
    - Tall rodó de vedella rostida amb bolets
    - Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
    - Peus de porc a la brasa amb guarnició

    Postres:

    - Coulant de xocolata amb llet merengada
    - Pinya natural amb gelat de coco
    - Crema amb iogurt i maduixes

    Totes les verdures i hortalisses del menú són ecològiques i de collita pròpia del Restaurant.


    PREU
    25€ per persona.  Iva inclòs.

    El preu inclou:
    Postres, vi de la casa, aigua mineral sense gas.
    En cas de voler una beguda diferent: gasosa 1'60€ i refrescs 2€


    RESERVES
    - Els dies de classe
    - Trucant a Carme 660.111.996, o bé, Cal Ferret 93.893.00.38


    Organitza:
    GUIXOT-NOU COUNTRY

    No hay comentarios: