miércoles, 25 de abril de 2012

Mariscada!


Cap de setmana de mariscada a les Terres de l'Ebre - 26 i 27 de maig

- Dissabte 26:

Sortida a les 7:30h des de l'Estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú (cadascú portarà el seu entrepà-esmorzar) en direcció a Benifallet. Arribada i visita a les Coves Meravelles i navegació amb llaüt pel riu Ebre (embarcació antiga). Durada de la visita a les coves i passeig en llaüt: 2 hores.
Les Coves Meravelles, Benifallet: 

Tot i que la seva existència ja era coneguda per la gent del poble, no va ser fins el 1968 quan el Centre d'Espeleologia de Gràcia les va explorar per primer cop. Les Meravelles són les més impressionants del conjunt de coves anomenades de l'Aumidiella. Amb una gran riquesa en formacions, mostren estalactites, estalagmites, banderes, gours, i fins i tot les anomenades excèntriques, que s'atreveixen a jugar amb la llei de la gravetat en créixer de manera inexplicable en totes les direccions possibles.

Les diverses sales que la composen, mostren els capricis que la natura ha anat formant amb el lent degoteig de les filtracions d'aigua al llarg dels anys. Tot i que no es poden visitar en la seva totalitat, juntament amb la Cova del Dos estan obertes al públic i són de fàcil accés per a tots els visitants.
Més informació a: www.benifallet.altanet.org

A continuació, ens dirigirem cap a St. Carles de la Ràpita a dinar al nostre hotel: "Hotel La Ràpita" (***)
http://www.hotellarapita.es/galeria.html

Després d'allotjar-nos, tindrem la tarda lliure per a poder gaudir de les instal·lacions de l'hotel fins l'hora de sopar+ball.


- Diumenge 27:

Després d'esmorzar, deixarem l'equipatge al nostre bus. Passejada per St. Carles i a continuació, mariscada al Delta de l'Ebre. La mariscada serà al Restaurant-Buffet Lliure "La Gaya" i el menú té un preu de 21€ per persona (iva i begudes incl.)  Després de dinar podrem passejar pels voltants, i a una hora prudencial, retorn cap a Vilanova.


- Preu: 72€/persona
Inclou: dinar i sopar de dissabte + allotjament+ esmorzar diuemenge + begudes en menjars + balls i activitats + bus.

Preu de la visita a les coves+llaüt (excursions opcionals)
Si som MÉS de 25 persones: 10€/persona.
Si som MENYS de 25 persones: 12€/persona 


- Inscripció i informació:

Inscripció fins al 22 de maig. En fer la inscripció, durant dies de classe o per telèfon, s'haurà d'abonar 25€/persona.

Les Coves+Llaüt i la mariscada, s'hauràn d'abonar el mateix dia 26 de maig.

Carme
T.: 660 111 996

Cal Ferret
T.: 93 893 00 38


- Organitza:
Associació de Ball Country Line Dance Guixot-Nou Country

No hay comentarios: