martes, 24 de enero de 2012

Diumenge 11 de febrer: La Comparsa

DIUMENGE 19 FEBRER - La Comparsa amb El Guixot.

Dinar del Comparser a la Masia de Canyelles.


El punt àlgid del Carnaval de Vilanova i la Geltrú arriba el Diumenge de Carnaval. Aquest és el dia gran de la ciutat,el dia en què Vilanova es transforma, canvia de color, d’aroma i de cara. És un dia en què tot ha de sortir bé. Ni la pluja pot aigualir les ganes de festa dels milers de comparsers i comparseres que surten al carrer per a saltar i ballar amb la setantena de banderes i les desenes de xarangues i grups de música q

ue els acompanyen.Vilanova no va permetre que ni tan sols els foscos anys del franquisme posessin fi al Carnaval i encara menys a les Comparses, que a poc a poc van anar agafant força fins a l’èxit rotund de l’actualitat.Qualsevol lloc pot ser bo per veure passar les diferents societats al so de la música variada i sobretot al so del Turuta, una marxa militar que els vilanovins sentim com un himne propi. La rambla Principal, la històrica plaça de les Cols presidida pel Foment Vilanoví —una de les societats que han tingut més pes en el Carnaval— o qualsevol carrer o plaça per on veieu arribar les banderes són punts on l’alegria es palpa en l’ambient.


1) LA COMPARSA amb El Guixot:

1a sortida - A les 9h del matí a la plaça dels Carros.

2a sortida - A les 12h del migdia a la plaça dels Carros.


Si no tens l'armilla tens dues opcions:

Llogar-la per 15€uros, o bé, Comprar la roba 10€ + confeccionar-la 15€.


PREU: 23€ per parella


RESERVES: Fins el 17 de febrer

Podeu realitzar les vostres reserves a: Cal Ferret; Carrer del Comerç, 1; T. 938 930 038



2) DINAR del comparser a la Masia de Canyelles i ball:

- Primer - (a escollir)

Canelons de bolets

Amanida de formatge de cabra


- Segon - (a escollir)

Graellada de carn

Suprema de lluç a la mousse d'all


- Postres -


- Begudes -

Vi del Penedès

Copa de cava

Aigua

Cafés


PREU del dinar+ball: 24 € per persona.


RESERVES fins el 14 de febrer:

Podeu realitzar les vostres reserves a: Cal Ferret; Carrer del Comerç, 1; T. 938 930 038


No hay comentarios: