miércoles, 3 de febrero de 2010

TORNEM A TV3 el dia 20 Febrer: "EL GRAN DICTAT"














Sobre el programa:
El protagonista d"El gran dictat" és el català actual, el que parlem al carrer. Per això, els continguts inclouen des de barbarismes fins als darrers anglicismes, tecnicismes o el llenguatge col·loquial que està incorporant la nostra llengua.

Com diu l'Òscar Dalmau, amb la seva habitual ironia, aquest és "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". Aquesta introducció marca el caràcter distès i amè del concurs.

Un programa que busca la participació de tothom i que ha estat dissenyat de manera que hi juguin els concursants, però també el públic que és al plató i els espectadors, des de casa. Un concurs per a tota la família i per a tot tipus de famílies.
_______________________________________

ON ANIREM:
Edifci IMAGINA
Av.Diagonal, 177, Barcelona.


LA SORTIDA
El dissabte 20 de febrer assistirem de public a la gravació, de 3 programes, del Gran Dictat. Durant la grabació es faràn 3 mitges parts, on serviràn un Catering per a tots els assistents.

Tot i amb això, cal que vingueu esmorzats de casa.

Sortida de la estació de RENFE de Vilanova i la Geltrú a les 08:45h del matí. I tornada a les 16h (aprox).


INSCRIPCIÓ (gratuïta):
- Els dies de classe, vía e-mail (nou_country@yahoo.es) o bé, trucant al 610 838 914. Ens haureu de facilitar les vostres dades: Nom i Cognoms, DNI , telèfon.

- Plaçes limitades fins a 54 persones.
- Poden venir nens acompanyats per un dels pares.

No hay comentarios: