domingo, 8 de marzo de 2009

1er Festival de Música Country

Crònica del 1er Festival de Música Country a Vilanova i la Geltrú - 1 de Febrer - Organitzat per Tres60 i el Nou Country.

Des de el Nou Country volem donar les gràcies a tots els clubs de motos i moters de tot Catalunya pel suport en aquest dia tot i la pluja.

El Festival va ser un èxit total de participació, més de 500 balladors ballant sense parar i tres bandes tocant en directe durant el trnacurs del festival (Crazy Dreams, Amos Moses i Ringo Electric-Cowboys).

Volem agraïr a :

Al Restaurant “Ca la Maria” va ser l’encarregat del menjar, les hamburgueses, frankfurts... tot ofert de manera gratuïta per als assistents.

Als locals de country: Lukenback i Nashville van donar el seu suport oferint sopars i samarretes de regal i entrades gratuïtes per a anar als seus establiments.

I a tota la gent de Vilanova i dels voltants que van confiar en el Nou Country, un grup jove amb moltes ganes de ballar i passar-ho bé.

Gràcies a la gent de Vilanova i de Cubelles, als altres grups de country de la ciutat. També a la Neus; en Josep; l’Alfons; l’Omar; l’Helena; al Regidor Xavier Carbonell; a Tres60 el nostre patrocionador, sense ells no hagués digut possible! A Countrycat, al Diari de Vilanova, al Canal Blau... i a tots els que han fet possible el Festival i ens han donat el seu suport i confiança!

Gràcies a tothom i fins la propera!

Carme Moragas - Nou Country.

No hay comentarios: